Gratis Versand deutschlandweit ab €49

Kracht uit de Natuur B.V.

Webshop Keurmerk

Warenkorb

Ihr Warenkorb ist noch leer.

Zwischensumme: € {{ formatPrice(cart.subtotal) }}
Versandkosten: € {{ formatPrice(shippingCost) }}
Bezahlkosten: € {{ formatPrice(paymentCost) }}
Kombivorteil: - € {{ formatPrice(cart.extra_discount) }}
Rabatt - {{ cart.promotion_code.promotion }}: - € {{ formatPrice(cart.promotion_discount) }}
Gesamtsumme: € {{ formatPrice(cart.total_price - cart.promotion_discount) }}

Zum Warenkorb Zur Kasse

Erfahrungen Bachblüten für Hunde

Erfahrungen Bachblüten für Hunde

Die Wirkung von Bachblüten ist nicht wissenschaftlich bestätigt. Die Wirkung ist von Tier zu Tier verschieden.

Goed

Beurteilung
Rezension von Ward am 18. November 2022

Er is nu natuurlijk nog niet echt veel vuurwerk, maar wanneer er iets wordt afgestoken, springt hij niet gelijk op, maar kijkt in de richting van het geluid, kijkt dan naar ons waarna wij zeggen dat het goed is..

Nog geen goede ervaring

Beurteilung
Rezension von Jolanda van aalst am 17. November 2022

Ongeveer 3 weken gebruiken we de druppels voor onze blaffende hond,maar wij merken er niks van dat het minder word,gr jolanda van aalst

zeer tevreden

Beurteilung
Rezension von Maaike am 3. November 2022

Van een niet op bed willen gaan peutertje naar een meisje wat nu soms zelf aan geeft te willen gaan slapen en een stuk rustiger slaapt. Indien ze wel even wakker wordt slaapt ze vaak snel weer in. We hebben een ander kindje thuis, en zijn erg tevreden. De druppels geven is ook geen probleem. Helemaal super.

werkt goed bij hond en kat

Beurteilung
Rezension von Pien am 21. Oktober 2022

De poes van de buren woont nu bij ons en de hond kende haar al maar samen door 1 deur ging nog niet helemaal goed. Door het gebruik van de druppeltjes merken we dat ze vreedzamer naar elkaar toe zijn. Zo af en toe nog een grom of sneer maar dat is op zich wel logisch..De scherpe kantjes zijn er wat vanaf en daar ging het ons om dus Bedankt!

Duidelijk verschil in het wandelen met onze dobermann

Beurteilung
Rezension von Nancy Rys am 19. Oktober 2022

Als onze grote hond begint te trekken kan ik hem nu in toom houden; sedert een week geen druppels meer beschikbaar, en hij trekt me mee

Enthousiast

Beurteilung
Rezension von Laura am 18. Oktober 2022

Op een koekje of stukje worst, dan neemt ze de bach druppeltjes graag. Ze heeft nog wel toevallen maar korter en is weer sneller bij zinnen. De dierenarts is ook enthousiast.

Zeer tevreden voor het doorbreken van mijn vervelende gewoonte

Beurteilung
Rezension von Jos am 4. Oktober 2022

Probeer nu 5 x daags 4 druppeltjes. Zeer tevreden over druppeltjes!

Verrast door het effecty

Beurteilung
Rezension von Geert am 30. September 2022

3x per dag geven wij de druppels en het werkt bij onze beagle perfect. Bedankt!

Goede ervaring

Beurteilung
Rezension von Claudia am 20. September 2022

Fijn geholpen en het mij vorig jaar goed geholpen.

We hebben weer hoop.

Beurteilung
Rezension von Nicole Beijleveld am 6. September 2022

Onze hond valt uit naar mensen en honden. Ik heb het idee dat ze met de druppels wat meer ontspannen begint te worden. We zijn pas een paar weken bezig, maar ik ben hier al zó blij mee, dat ik er graag mee door wil gaan.

Goed

Beurteilung
Rezension von Debby am 2. September 2022

Druppels neem ik 4x per dag en het gaat beter met mij

Perfect

Beurteilung
Rezension von Annemiek am 30. August 2022

Onze roelie is een buitenlandse hond. Door, waarschijnlijk nare ervaringen was ze erg angstig. Daardoor blafte ze veel en had erg veel onrust. Ze vertoonde adhd gedrag. Met de druppels is ze rustiger geworden en in staat te luisteren omdat het nu binnen komt bij haar wat wij van haar willen. Super!!

Misofonie-klachten verminderd!

Beurteilung
Rezension von S am 19. August 2022

Tevreden met het effect én met de service!

Ik heb veel aan deze druppels gehad.

Beurteilung
Rezension von Anne am 16. August 2022

Het is deze keer stukken beter gegaan, meestal krijg ik depressieve - en/of paniekgevoelens als ik van huis weg ben, Dat heb ik nu niet gehad en ik kon zelfs genieten :-).

Super

Beurteilung
Rezension von Lydia am 6. August 2022

Onze adoptiehond(zwerfhondje) had extreme verlatingsangst en kon nog geen 5 minuten alleen zijn en blafte continu als we weggingen. Veel adviezen opgevolgd maar niks hielp. Na het lezen van deze revieuws de druppels geprobeerd. Na een paar dagen merkte we al dat hij een stuk rustiger werd in zijn hele doen en laten. Ik kan nu gewoon even weg en zelfs boodschappen doen. Super blij met de druppels

überrascht und zufrieden.

Beurteilung
Rezension von Brigit am 24. Juni 2022

Die Schrekhaftigkeit hat sich gebessert. Wir sind positiv überrascht und zufrieden.

Gut

Beurteilung
Rezension von Anke am 24. Juni 2022

Wir sind sehr zufrieden mit der Mischung für unsere Labrador Hündin. Sie ist viel entspannter mit den Tropfen, schläft besser und ist lange nicht mehr so nervös wie ohne.

Gut

Beurteilung
Rezension von A am 15. Juni 2022

Ich bin begeistert. Es hat ihm sehr gut geholfen die Pollen Allergie zu überstehen.

Gut

Beurteilung
Rezension von Elke am 20. Mai 2022

Mika verträgt die Tropfen gut und hat bis jetzt keinen Anfall mehr gehabt. Danke und liebe Grüße

Heel blij mee

Beurteilung
Rezension von Anoniem am 22. Februar 2022

Ik wil u graag bedanken. De druppels helpen mij enorm. Echt geen migraine aanvallen meer gehad sinds ik het gebruik! Heel blij mee!!

Werkt voortreffelijk

Beurteilung
Rezension von Steven am 18. Februar 2022

Helpt zeer goed bij onze 8 jarige dochter. Slapen gaat goed, beter aanspreekbaar, oogt rustig. We zijn er blij mee. Bedankt!

Werkt fantastisch

Beurteilung
Rezension von Sybille am 7. Februar 2022

De druppels samen met de thee werken zo goed om in slaap te vallen. Ze is overdag een stuk vrolijker. Heerlijk!

Luna doet het goed

Beurteilung
Rezension von Danique am 4. Februar 2022

Hij is weer de vrolijke hond. Geen aanvallen meer, niet meer angstig. We zijn heel tevreden met de bach druppeltjes

bachdruppeltjes voor buikpijn van onze hond

Beurteilung
Rezension von Thijs am 25. Januar 2022

Hij is rustiger, eetlust is nu goed en de ontlasting ook. We zijn tevreden.

Goed

Beurteilung
Rezension von Charlotte am 7. Januar 2022

Ze was bang voor ongegronde of onbestaande dingen. Wilde alleen naar het toilet met de deur open. Huilde altijd als ik haar moeder even weg moest. Moet altijd 1 van ons bij haar slapen. Dat is van de baan. Ze is nog wat onzeker maar durft meer. We zijn super tevreden, niet verwacht.

Tevreden met de bachbloesems voor mechelse herder

Beurteilung
Rezension von Bert am 4. Januar 2022

de spanning van elke keer naar buiten gaan en de schuim bek zodra hij de eerste stap naar buiten zet zijn weg. Ik ben blij met de druppels. Dankjewel!

Gekocht voor mijn kleinzoon

Beurteilung
Rezension von Trinette am 28. Dezember 2021

Slaapt prinsheerlijk

Ervaring met bachbloesem vuurwerkstress druppels

Beurteilung
Rezension von Dirk am 23. Dezember 2021

Ze reageert ontzettend positief op de vuurwerkstress druppels, kijkt nu op wanneer ik thuis ben maar blijft op de bank liggen ipv in blinde paniek eronder te duiken. Ze blijft nog wel alert maar geen paniek meer❤

Ongelooflijk

Beurteilung
Rezension von Nienke am 14. Dezember 2021

Ik was sceptisch over het gaan gebruiken van deze druppels. Al 3 maanden sliep mijn zoon van 20 maanden niet meer door. Om de 2 uur werd hij gillend en huilend wakker. Dus toch maar deze druppels gaan bestellen.. Het is echt ongelooflijk, precies op de 10e dag van het gebruik van deze druppels sliep hij de hele nacht door… Nu, twee weken verder, slaapt hij nog steeds als een roosje en heeft zelfs een ochtend doorgeslapen tot 8 uur… Ik ben ontzettend blij dat ik voor dit product heb gekozen! Dank je wel

Zeker een aanrader

Beurteilung
Rezension von C, Swam- van Meeuwen am 10. Dezember 2021

Ik bemerkte na een paar dagen gebruik al grote positieve verandering in de houding, het gedrag en het slaap patroon van mijn zoontje. Hij is een stuk meer ontspannen, vrolijker en slaapt beter. Hij kan de prikkels beter verdragen. Ben vooral blij dat hij zichtbaar beter in z'n velletje zit.

Zorgvuldig

Beurteilung
Rezension von Laura am 6. Dezember 2021

De zorgvuldigheid waarmee je alles verpakt; zo mooi, zo vol met liefde en toewijding. Zowel zichtbaar als voelbaar. Dank je wel en onze zoontje thijmen doet het er goed op.

Gekocht voor de huiskat van het verzorgingstehuis waar ik werk

Beurteilung
Rezension von Carla am 25. November 2021

ze plast niet meer tegen de deuren aan en ze lijkt wat rustiger. Ik had al op mijn werk gezegd ik heb het ook gebruikt voor mijn franse bulldog pup en dat heeft hem ook geholpen . Dus we zijn er blij mee!

Bachbloesem vuurwerk border collie

Beurteilung
Rezension von Tom am 18. November 2021

Mijn hond is duidelijk meer ontspannen en maakt ook weer beter contact met de andere honden in huis. Ik koop nu nog een flesje voor hem en hoop dat het zo blijft tijdens oud en nieuw.

goed

Beurteilung
Rezension von Yasmine am 18. November 2021

Wij zijn erg dankbaar voor de resultaten die we zien dankzij de bachbloesem mix

Goede ervaring met Bachbloesems blaffende hond

Beurteilung
Rezension von Tess am 12. November 2021

De druppels werken heel goed. Hij is veel rustiger en kan nu in de tuin heel vaak lekker buiten zijn. Ok kan hij andere honden makkelijker tegen komen. Heel erg fijn. Super bedankt!

Druppeltjes voor vuurwerkstress helpen hier goed

Beurteilung
Rezension von Lonneke am 12. November 2021

Kwartier voor laatste wandeling geef ik de druppels, omdat hier bijna elke avond vuurwerk af gaat. Ben zeer blij met deze mix, groetjes


Wie wirken die Bachblüten?

Bachblüten sind Extrakte aus Bäumen und Pflanzen. Die Therapie existiert seit fast einem Jahrhundert und wurde von dem englischen Arzt Dr. Edward Bach entwickelt. Seitdem werden die Tropfen weltweit von Menschen und Tieren verwendet. Bachblüten haben eine beruhigende und besänftigende Wirkung. Insgesamt gibt es 38 Bachblüten, wobei jedes Mittel eine einzigartige Wirkung hat. Wir bereiten unsere Bachblütenmittel individuell und genau auf Ihre Bedürfnisse abgestimmt zu.

Individuell zusammengestellte Bachblütenmischung

Um eine optimale Wirkung zu erzielen, ist eine fachkundige Zusammensetzung wichtig. Eine Bachblütenmischung wird immer persönlich zubereitet und auf Ihre individuelle Situation zugeschnitten. Sie können eine Bachblütenmischung für alle Ihre Beschwerden online bestellen. Nach dem Kauf erhalten Sie ein paar kurze Fragen. Das Ausfüllen der Fragen dauert nicht länger als 5 Minuten. Sie hilft uns, Sie besser kennen zu lernen und die Bachblütenmischung für Sie vorzubereiten. 100% maßgeschneidert, genau auf Ihre Bedürfnisse zugeschnitten.

Maßgeschneiderte Bachblütenmischung

  • 100% natürlich und sicher, ohne Nebenwirkungen
  • Zubereitet mit original Bachblüten
  • Persönlich und individuell, genau auf den Bedarf zugeschnitten
  • Hohe Kundenzufriedenheit - zuverlässig und kompetent
  • Gesund, fit und schlank in Ihrer Haut mit einer individuellen Bachblütenmischung
  • Bachblüten sind wissenschaftlich nicht bewiesen. Die Wirkung ist von Mensch zu Mensch unterschiedlich.